Welkom op de Elvis Presley Webshop

LP Hot Summer Night

Schrijf de eerste review over dit product

€ 25,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

Snel overzicht

Hot Summer Night

LP Hot Summer Night

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat


Meer afbeeldingen

  • LP Hot Summer Night


Hot Summer Night

LABEL: Chips Records (CLP1 1501).
Released 1987

Contains concert from: Las Vegas, Nevada. August 16, 1972. Dinner show.

1. Also sprach Zarathustra/See See Rider
2. Johnny B. Goode
3. Proud Mary
4. Until It’s Time For You To Go
5. You’ve Lost That Lovin’ Feelin’
6. Polk Salad Annie
7. What Now My Love
8. Love Me
9. Blue Suede Shoes
10. Heartbreak Hotel
11. All Shook Up
12. Little Sister/Get Back
13. Love Me Tender
14. Hound Dog
15. I’ll Remember You
16. Suspicious Minds
17. Band Introductions
18. A Big Hunk O’Love
19. An American Trilogy
20. Can’t Help Falling In Love

Only one copy available. Private sale. Interested: Mail to: itselvistime@planet.nl

Condition: As New / Mint

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.