Welkom op de Elvis Presley Webshop

LP The Ultimate Performance

Schrijf de eerste review over dit product

€ 7,50

Beschikbaarheid: Op voorraad

Snel overzicht

The Ultimade Performance

LP The Ultimate Performance

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat


Meer afbeeldingen

  • LP The Ultimate Performance
  • LP The Ultimate Performance
  • LP The Ultimate Performance
  • LP The Ultimate Performance


The Ultimate Performance
K-tel Records NE1141. Released 1981

A compilation of the albums: In Person, Madison Square Garden & Aloha From Hawaii

Tracklist .
A1  Introductory Fanfare (Also Sprach Zarathustra)   
A2  See See Rider   
A3  Blue Suede Shes   
A4  Johnny B. Goode   
A5  Are You Lonesome Tonight?   
A6  Never Been To Spain   
A7  You Don't Have To Say You LOve Me   
A8  Impossible Dream   
A9  Elvis Introducing His Band: An American Trilogy   
B1  In The Ghetto   
B2  Suspicious Minds   
B3  Love Me   
B4  Burning Love   
B5  Words   
B6  Polk Salad Annie   
B7  I Can't Stop Loving You   
B8  Can't Help Falling In Love 

Record & sleeve mint. Only one copy available. Interested? Send an e-mail to: itselvistime @planet.nl


Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.